Tankar, Tips&Tricks

Beslutsångest!
Jag är sååå petig när det kommer till att välja hotell, vart jag än ska så måste det vara helt perfekt. Det är väl en nackdel att vara mig. Så jag ska höra lite med er vilket hotell jag ska välja och om någon av er varit på någon av dessa och vilket hotell som passar som ett födelsedagshotell, om ni förstår mig. Det där lilla extra.


Elite Hotell Stockholm Plaza

Anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget mitt i centrala Stockholm intill den härliga parken Humlegården och livfulla Stureplan. Här bor du i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet.
1832kr/natt


Scandic Continental

Njut av en god middag i vår restaurang eller koppla av med din favoritdrink i baren på takterrassen. Kör ett träningspass i gymmet eller koppla av i bastun. På Scandic Continental erbjuder vi mötesrum för upp till 900 deltagare. Utforska populära attraktioner såsom Gamla stan, Operan, Stadshuset och Stockholms slott. Du har nära till kollektivtrafiken, bussar och tunnelbana samt promenadavstånd till allt i centrum.
1656kr/natt

Här har vi faktiskt bott innan och det va helt okej. Lite mycket folk och fönstret var inåt.


Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel® Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus. 2958-3375kr för 2 nätter.


Ulfsunda Slott

Ulfsunda slott är Stockholms närmaste slott. Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du oss, omgiven av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ett modernt slott i tidlös design med 54 unikt inredda hotellrum, 10 exklusiva mötesrum och en restaurang med en guldkantad avsmakningsmeny. I vinkällaren trängs årgångsviner med champagne från Hatt et Söner, Sveriges enda champagnehus. Välkommen till Ulfsunda slott – en upplevelse långt ifrån vardag. 3032kr för 2 nätter.


Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa. Fr. 1341kr/natt.

Så vilken av dessa paradisen ska vi välja?
Vill gärna ha tips!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments