Tankar

Öh jag mår så dåligt idag, har gråtit bokstavligt talat sen jag vaknade och jag måste till jobbet snart då jag vaknade för sent för att kunna sjukanmäla mig. Känner mig tom och har samtidigt panik och känner stress som aldrig förr.
Jag har så mycket att göra och jag har så lite tid. Det är knappt att jag hinner med inlägg men min pojkvän är världens bästa som hjälper mig.
Har dock inte varit i sånt här behov av en psykolog på länge men jag måste vänta till efter löning och ha hjälp av någon för att ringa, får ångest bara av att tänka på det. Hatar verkligen att prata i telefon, får ångest bara att höra att det ringer.

Mitt huvud asså, det finns nog ingen i min närhet som förstår sig på det. Och det tar kol på mig för varje gång jag försöker öppna mig så får jag bara höra saker tillbaka som får mig att må ännu sämre. Någon som känner igen sig?
Jag själv vet ibland inte varför jag mår som jag gör, det blir bara för mycket för mig så det brister och ibland brister det totalt, som idag, och jag gråter så jag inte kan andas.

Men jag får väl bara bita ihop och ta mig igenom dessa 6 timmarna, vill egentligen inte va i närheten av folk just nu. Man måste fejka och bete sig som ingenting fel, det tar på krafterna.

Från en bättre dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments