Hudvård

Jag fick hem min box från lookfantastic igår och jag blir alltid positivt överraskad när jag får den här boxen, mycket nytt och intressant varje gång. Den här månaden heter boxen "Natural Beauty" och temat speglar produkterna väldigt bra!
Ber om ursäkt lite om mitt humör kommer igenom tesen, jag känner mig lite låg idag och har svårt att hålla orken och humöret uppe. Länk till produkterna under varje bild!

I månadens box finns det mycket att göra att hålla det så naturligt som möjligt. Inte så mycket smink med andra ord.

(Inlägget innehåller affiliatelänkar)

Omorovicza Cleansing Foam
Det här är en rengöring som ska vara snäll mot de flesta hudtyperna. Innehåller inga sulfater, tar bort makeup och orenheter utan att torka ut huden. Vit lupin finns i för att ge ny kraft medan kopparglukonat avgiftar huden så att den känns frisk och klar.
499;- för 150ml

Alterna Caviar CC Cream
En mirakelbehandling för håret som gör det mjukt och väldefinierat. 10 in 1 menar dom med att det finns 10 fördelar i den här krämen som är experthjälp med fukt, glans, jämnhet, mjukhet, UV-skydd, hanterbarhet, styrka, slut på avbrutna hårstrån, skydd mot värme och fasthet. Vilket jag är rätt skeptisk emot, om nu produkten är så bra och hjälper mot så mycket. Hur kommer det sig att priset är så "lågt"?
Borde inte en mirakelprodukt vara värd mer?
295;- för 74ml

Merci Handy Hand Cleansing Gel
Sånt här fattar jag inte varför dom slänger i en box?
Det verkar som dom har saker dom bara vill bli av med på kontoret. Men det här är en handsprit med en doft av "black vanilla" i vilket jag tror ska vara en blandning av vanilj och lakrits av vad jag känner på mina händer. Dock är såna här små rackare perfekta att ha i väskan när man ska iväg då dom inte bara rengör utan återfuktar i samma veva.
Ca 30;- för 30ml

Mádara Smart Fine Line Minimising Cream
Den här kommer jag inte kunna prova då det är för torr till väldigt torr hy men kommer nog testa den på pojkvännen. Den hittar tidiga tecken på åldrande och motverkar dessa tecken. Den är naturlig, ekologisk och är fri från gluten och nötter. Det här är en travel size.
397;- för 50ml

Laura Geller Balance And Brightning Fair
eller HÄR.
Produkten jag tycker mest om i boxen, en color correcting foundation som lägger sig så fint på huden. Den har en uppljusande effekt och kan användas för sig eller blandad i din foundation för lite extra glow, fattar dock inte då den är matt. Den är också fri från parabler och mineraloljor.
Ca 246;- för 1.8g

Vitamasques Pomegranate Firming Lifting Mask
En sheet mask som ska återfukta, strama åt och lyfta, jo tjena. Jag har aldrig testat sheet masks innan och jag är rätt skeptisk när det kommer till masker överlag men jag ska testa och se vad det är för skillnad på en sheet mask och en vanlig ansiktsmask.
45;- /styck


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments