Tankar

Hola peeps, jag ville sticka in huvudet igen såhär på morgonkvisten och prata lite. Jag har inte kunnat sova på hela natten pga en stress inom som jag inte kan lokalisera vart den kommer ifrån. Jag har alltid haft en aning vart stressen kommer ifrån men igårkväll och inatt har jag varit så stressad för något så jag har mått illa. Det har kliat i mig så mycket att jag kände att jag vill inte fortsätta för det kändes för obehagligt. Första gången jag har känt på det viset.
Det är dock lugnare nu men känner mig fortfarande inte sömnig nog för att kunna sova så bättre att jag snackar med er nu än att dagen blir utan inlägg tills jag vaknar.

Jag är nu klar med min andra flyttvlogg men jag är inte alls nöjd med den. Jag smaskar alldeles för mycket så ber om ursäkt för det och det är bara dåligt gjort av mig när jag filmade. Har pausat med filmandet nu för jag vill gå igenom det jag har först innan jag fortsätter. Den kommer nog upp idag för er som vill se den!
Jag hoppas att den funkar att kolla på ändå.

Jag och pojkvännen har också bestämt att jag åker hem efter utbildningen istället för att han åker upp till Stockholm och det är pga pengabrist. Det är bara en onödig stress och jag vet hur dåligt jag kommer må om det är akut i plånboken i slutet av månaden. Så vi tar en middag och kanske någon aktivitet här i Helsingborg istället.
Nu måste jag bara kolla så jag kommer hem i bra tid. Min utbildning tar slut på kvällen på hans födelsedag så antingen stressar jag hem eller åker hem dagen efter och vi gör något då istället, det får vi prata om.
Det är en timme med flyg ungefär hem om nu inte vädret bestämmer sig för att fucka upp mitt liv ännu en gång. Sist jag skulle upp för att träffa iluvsarahii så blev det snöstorm för en dag. Inte kul.

Om jag har orken så ska jag nog ta och fixa till mig lite idag och göra något kul, vet inte vad än men mår fortfarande lite illa så borde nog tvinga mig till sömn nu så vi hörs senare idag!

Jag måste ta och fylla mina läppar, stör mig som fan att jag inte kan le utan att min överläpp försvinner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments