Musik

Hallå, ni har väl inte missat att Ida nu också finns på Spotify!!
Det är så sjukt att jag har så duktiga vänner.
Hennes egna cover Santa Tell Me, som är en favorit till jul enligt mig själv sen hela drösen är med på Last Christmas.

Ida har även blogg nu här på nouw, den hittar ni HÄR.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lifestyle

Jag blir så irriterad. Mina bilder är i jättebra kvalité och sen när jag lägger upp det på bloggen eller sparar det efter ha redigerat ljus m.m. så blir dom skitkonstiga?
Alla skuggor ser ut att va i oljefärger eller helt brusiga.

Iallafall, så glad 1a advent!
I efterskott, eller vad man säger. Missade det helt igår för det känns verkligen inte som advent då ingenting är uppe hos oss än. Nu är jag i Ängelholm för att fixa lite imorgon samt att vi ska till Ullared på onsdag. Här är det lite mer i julstämning så det känns lite mer att det är påväg nu.
Tänk att det har gått såhär snabbt, jag menar, det är snart 2016?
Det känns som detta året började för bara ett litet tag sen men tack och lov är det ju inte så. Det va jobbigt vid den tiden.
Detta året tycker jag det är både mysigt att julen börjar komma. Älskar julstämningen men med alla fina jullåtar får jag nästan ångest då det påminner om något annat.
Känns som tunga stenar på mina axlar nu. Man ska köpa paket till alla och ja.. jag är helt tom nu när jag börja skriva om det.
Happy thoughts, let's talk about something else!

Skulle visa er nagellacket idag som jag är så fäst vid men såklart glömde jag det i Ödåkra. Kul, det får bli imorgon eller på onsdag istället!
Dock ser det inte lika bra ut nu när mina naglar är kortare. Kan det va för jag är så blek på mina händer?
Får sluta tvätta dom så ofta.. 
Men vad ska man göra, en konstnär har aldrig rena händer efter sina mästerverk!


Likes

Comments

Lifestyle, Makeup av mig

Så fin present jag fick igår!
Blomman som ni ser på bilden, 2 marabouchoklad och lite produkter som jag har kollat lite extra på, riktigt tacksam för allting och såklart kommer dom inte slippa mig för det utan kommer ju hänga där som vanligt, heh..
Läppennan nude beauty, läppglaset wildflower och microshadow trio awesome. Kommer användas flitigt!
I trio paletten ser ni cava, spirit och pollution.​
Necessären köpte jag själv, riktigt snygg!
Kände att jag behövde en liten som jag kunde ha i väskan när jag inte har med mig så mycket och där mina penslar får plats.


Likes

Comments

Skönhet

​Såhär blev min lilla förändring i håret!
Jag vill egentligen ha det mörkare i rötterna men får bygga det nästa gång istället. Nu blev det ganska "naturligt" och mer likt min egen färg så inte min utväxt blir extrem och man måste fixa det hela tiden. Mina längder blev också kallade och det blev en del slingor.
Mitt hår har skadats såå mycket på sista tiden så måste verkligen ta hand om det nu när jag har fått tillbaka rätt mycket av min tjocklek, om det nu heter så?​
Får bli stammis på lyko eller nåt nu så jag får hjälp av tjejerna!

Vad tycker ni? 


Likes

Comments

Lifestyle

​Jag kan inte fatta att det redan har gått 2 månader..
Det har varit en otroligt rolig period i mitt liv och jag vill bara att det fortsätter. Jag har utvecklats riktigt mycket på så kort tid och det är något jag inte hade jag inte förväntat mig.
Men det är en annan sak när man upplever det än när man tänker på det. När jag tänker på var jag kommer vara om ett år så känns det som jag kommer va på samma ställe som jag är nu men kommer det verkligen vara så?
Jag har bestämt mig att 2016 kommer vara mitt år. Jag ska vara nöjd med mig själv, ha ett betalande jobb och tycka om livet. Vill flytta upp till Stockholm med pojkvännen och börja om.
Det finns inte så mycket för mig här nere och jag börjar störa mig på skånska, haha. 
Vill bara..jag vill göra vad jag älskar och förändra mig själv.

Idag ska va den bästa sista dagen.


Likes

Comments

Skönhet

Här är mina nya fräscha enkla naglar!
Tog vanliga naturliga denna gången för tanken är att jag ska måla dom imorgon. Har ett nagelack som jag har fäst mig vid så det ska på imorgon alltså efter jag slutat.
Gjorde mina på Pleasure Divas denna gången som ligger på andra sidan knutpunkten i Helsingborg. Riktigt bra kvalité, billigt och håller aslänge!

Lite tråkig bild men det får va så nu.


Likes

Comments