Lifestyle

Jag har inte försvunnit, jag har bara haft några jobbiga dagar då orken inte va på topp heller. Kom hem sent igår och orkade inte sätta mig och blogga och ville fixa bilderna på datorn men orkade inte sätta mig. Så det blev inget, ber om ursäkt för det. Idag har jag haft lite annat för mig då jag och Rebecca stack inom systemet efter jobbet och när jag kom hem blev det mat och lite städ.

Just nu sitter jag och kollar på Spökspecial på Aftonbladet. Är helt fast!
Kollade på det förra året också när Kissie, Samir och Anna var med. Kollade ungefär hela natten men somnade runt 4 tror jag. Kan nog inte va vakne lika länge idag då jag ska jobba imorgon.
För er som är intresserade så finns länk HÄR och denna gången är det Anna Lesse, Annika Englund och Frank Andersson med!


Likes

Comments

Lifestyle

Wazzup homies, allt bra?
Själv vill jag kasta allting åt pipsvängen. Ingenting går åt mitt håll idag, igen.
Inte ens igår och kan säg att ni som inte kollade på min live sändning då missade något unikt. Det eskalerade fort!
Skulle testa lite smink inför halloween och det gick ju inte direkt som jag ville men det va iaf underhållande.

Nu är jag påväg till jobb som jag hoppas kommer gå lite bättre. Vi hörs ikväll!

Likes

Comments

Lifestyle

Sitter och kollar lite på lägenheter i Ängelholm. Hur länge har man inte gjort detta men det enda man kunnat göra är att fönstershoppa. Det skulle va rätt roligt om man skulle tänka sig att bosätta sig också. Vill ha mitt eget nu. Jag vill växa upp. Nu!
Men innan det händer måste jag ha ett jobb, en inkomst. Det har jag ju inte nu så frågan är om jag ska ut och söka redan nu inför jul.
Skulle vilja jobba i stan här i Ängelholm, då hade jag kunnat ta mig dit också utan några problem. Jag är så trött på att pendla haha!

Får ta att uppdatera mitt cv..

Likes

Comments

Lifestyle

​Vaknade faktiskt rätt tidigt idag, på min lediga dag..när jag skulle sova jättelänge..
Nej, jag vaknade faktiskt av en mardröm. Drömde att jag och min familj va på nåt ställe och det enda vi gjorde va att springa ifrån bomber och gömma oss. Vi va o handlade på ett litet ställe och jag köpte choklad med kakao i, alltså marabou med kakaopulver i, inte iblandat i smeten utan som en smaksättare. Iaf, så va det just denna gången som vi inte såg en bomb som störtade rakt ner i kassan vi stod men den sprängdes inte så vi började springa. Dum som jag va så skulle jag springa tillbaka för att hämta den här jävla chokladen. När vi ska springa ut igen så bara stannar min mamma och vi springer bak för att dra fram henne och hjälpa hennes att ta sig framåt. När jag lagt min arm runt hennes märker jag hur varm min arm blir och när jag kollar ser jag att det är blod. Min mamma hade alltså blivit skjuten och när jag kollar bort mot ett annat håll ser jag soldater och min mamma trillar ihop. Paniken kommer och vi försöker rädda henne på alla sätt. Efter det vaknade jag..
Gick på toa efter det och då satt jag där "om inte jag skulle sprungit tillbaka så skulle hon inte blivit skjuten.." och hade typ ångest över det, haha!

Iaf så gick jag och la mig igen och vaknade inte förrän efter 12. Så det va skönt. 
Behövde den sömnen. 
Halloween har ju strulat för mig igen. Min ena kompis som skulle va med mig kan nu inte och min nya lösning gick inte i hamn så är lite lost nu hur jag ska göra då jag vill ut senare på kvällen och jag vill vara i Ängelholm. 
Sen ska min familjemedlem opereras på onsdag så har också det i huvudet. 
Åååh, tror jag går och lägger mig igen.


Likes

Comments

Tips&Tricks

Söndagsfika

Jag tror de flesta börjar "haja" vad det här Periscope är. Tyvärr är det mest småbarn och typ tonåringar som är mest aktiva, som är lite tråkigt. Vad dom säger och hur dom beter sig skrämmer mig ordentligt!
Det är 11-åringar som sitter upp nu, filmar sig själva, pratar kaxigt med sina tittare och en satt och gjorde den här Kylie Jennes Lip challenge, jag berättade att det kan fördärva hennes läppar och huden runt omkring. Nej, då fick jag tillbaka att jag va en fucking bitch och att hon får göra vad hon vill. Jag tänkte först, nej nu jävlar.. Men sen tyckte jag mer synd om henne. Om hon försätter med den inställningen och kalla folk olika saker så kommer hon få det jävligt tufft, det finns ju några där ute som inte uppskattar det och sänker dig gärna pga det. Skyll dig själv.

För er som inte vet vad Periscope är. Det är alltså en ny app (gratis) som låter dig sända live video till hela världen. När du går live notifieras dina följare direkt och kan gå med, kommentera och skicka dig hjärtan i realtid. Ju fler hjärtan du får, desto högre upp svävar de på skärmen. Ingen aning vad det har för betydelse men man kan göra det iallafall. Det finns även en karta som visar vilka som sänder live just nu, alltså från hela världen.
Jag tycker det är asballt då man kan se världen från någon annans ögon i realtid, alltså vad dom gör i just detta ögonblicket på någon annan del av jordklotet.

Jag själv använder detta nu och heter @emiliesbeauty där med, följ gärna mig så får ni hänga med lite då och då i mitt liv!
(Varning för peddos och fjortisar)


Likes

Comments

Lifestyle

Throwback till kvällen vi var i Stockholm för att heja på vår älskade Ida!

Jag har inte hunnit blogga något idag då jag sov lite längre än jag borde så fick skynda lite till jobbet. Kom hem för en liten stund sen och imorgon kommer det bli en ännu längre dag.
Vi har gratis contouring, brynplock och ögonmakeup så det kommer vara hektiskt. Bara idag hade jag 8 stycken efter kl 1..
Jag hade min kaka i rummet där bak som jag kollade på varje gång jag skulle ha nya penslar, haha..
Fick den inte förrän några timmar senare haha.
Så om ni har vägarna förbi kan ni ju komma inom och få en liten gratis lektion och ta del av våra erbjudanden!

Nu är det idol som gäller, HEJA IDA(!!) och tänkte ta nåt att äta också, men vad? Hmm..
Några tips?

Likes

Comments