Lifestyle

​Sitter på sjukhuset igen som vanligt men den här gången tog jag med datorn så jag kan fördriva tiden lite. Det tar enormt mycket på krafterna att vara här och ansträngingen att förstå och försöka prata och hjälpa. Det är så sjukt tungt, särskilt när gråtmildheter kommer fram och viljan att följa med hem istället för att vara här. Vi fattar ju, det är inte kul att vara här. 
Men i veckan ska vi förflyttas till hjärtavdelningen i Ängelholm istället. Närmare och bättre för alla. 

Vi sket i att sticka ut igår till Helsingborg utan satt hemma och halvsov istället i Änglahålan. Det fanns inte så mycket på Hx som man hoppas på. När kommer RixFm festivalen tillbaka?!
Förlåt men Hx är fan det sämsta Helsingborg har att komma med. Det är nåt dom har bajsat fram för dom inte hade råd med RixFm längre. 

Blivit ganska trött på Helsingborg, är mer för Ängelholm nu. Trött på allt typ.
Vill ha förändring till något annat, vill förändra mycket. Vill bli lycklig igen. 


Likes

Comments

Tankar

Det känns verkligen som jag tappar mig själv för varje dag som går. Långa dagar på sjukhuset, vänner som man tappar kontakten med, egna tankar som bara står still m.m.
Det tar verkligen på mig det här med min familjemedlem.. Det är ju bättre men vet fortfarande inte om det kommer gå tillbaka till nästan som vanligt eller om det kommer vara såhär resten av tiden och att cellerna har dött istället för att bara skadats. Vill ha tillbaka hur det var. Vill gå tillbaka och få det ogjort, ändra på saker. Bara...bara få ett mirakel.
Diagnosen är Afasi som är försämrad förmåga att använda språket, som orsakats av skada på hjärnan. Läs mer här.

Jag känner mig inte närvarande längre, njuter inte av saker jag gillade förut och känner mig allmänt efterbliven. Lägger all min fokus på sjukhuset och när vi var i Turkiet ringde jag hem flera gånger för att höra hur det gick.
Detta är tufft. Några av er fattar nog vad man går igenom och det är fan inte lätt. Det är flera saker i mitt liv som inte stämmer nu eller är som jag vill ha det. Har inte styrkan att fixa det nu bara.
Fan asså..Är det ett bra läge att börja be till gud?


Likes

Comments

​Tänkte börja ta hand om mitt hår och så mycket som jag misshandlar det så är det fan på tiden. Så dessa godingar hängde med oss hem från Väla igår och idag testade jag dom för första gången, ska ge er en review om någon månad eller så när jag verkligen har jobbat in det i mitt hår och det börjar hända grejer.
Det finns länkar i bilderna så om ni är sugna på att testa dessa produkterna så är det bara att klicka! 


Likes

Comments

Wishlist

​Klicka på bilderna för att komma till byxona. 
Som sagt, ny look är jag ute efter och dessa två står också på listan of wanties. Måste komma in mer i modebranschen och hålla koll vad jag sätter på mig mer än myskläder. Mitt jobb käver ju ingenting inom skönhet och mode så där kan jag inte utvecklas precis. Så jag får ta det när jag är ledig. 

Svarta byxorna - LÄNK  //  Vita byxorna - LÄNK 


Likes

Comments

Wishlist

​Det är dags för mig att uppdatera min garderob istället för necessär. Jag behöver en ny look och köpa lite mer kläder än vad jag gör nu. Köper ju upp mina pengar på smink haha, glömer garderoben och håret helt och hållet. Inte bra. 
Så dessa skorna är helt jävla amazing, så dom i Turkiet men dom hade int emin storlek. Så får satsa på äkta varan istället. Lika bra!

Ni hittar dom här för 995;-


Likes

Comments