Lifestyle

Allt och alla kan dra åt pipsvängen idag. Typ inget går rätt och som jag vill. Alla är asjobbiga och just känns det som jag är ensam i hela världen. Alla går var sitt håll och skiter i vad som varit.

Idag har det varit nånting hela tiden så har varken hunnit eller kunnat blogga. Jag får nytt internet i helgen så det kommer bli bättre därefter!
Kul att man knappt är hemma ibland och kan inte blogga pga inget internet. Var och jobba i 3 timmar idag, YES, ska jobba natt imorgon och på lördag och sen kväll på söndag. Så lite cash kommer det iaf bli, inte som jag ville men men , vad ska man göra åt det nu förutom att va tydlig i framtiden att man inte är magsjuk om nån nu glömmer att fråga. Imorgon kommer jag nog också kanske ut till hamnen till innebandy turneringen där pappa och lillasyster spelar, ska dit på lördag också och sen stan på det.
Var ett tag sen man gick och chilla på stan i änglahålan.
Ska även vara assistent och sminka brudtärnor nästa helg, ska bli spännande!
Jag har nog varit hemma 4 timmar idag sammanlagt, iväg på saker hela tiden. Kommer somna snabbt ikväll.
XO

Likes

Comments

Tankar

Jag är så sur så jag mår illa, kokar på riktigt.
Så trött på detta, ingen har koll och ingen vill ställa upp för någon annan. Förutom Sofia och Sarah, personerna som ställer upp, alla andra tänker på sitt egna rövhål.
Förlåt men hur svårt ska det vara?
"Kan jag få en macka?"
"Ja men du får soppa istället"
Nu var inte detta jag menade men vill inte hänga ut någon, vill bara börja på nytt någonstans där jag trivs. Där jag inte behöver kämpa för småslantar.
Jag ville ha mer pass på jobbet så jag har något litet att bidra till resan vi ska göra i mitten av augusti men nej, nästa vecka har jag ETT pass, 1 pass.. Sen ändra och lägga till utan att höra med mig? 
Ingen vill byta pass jag inte kan eller är i behov av.
Får börja sälja mina kläder på riktigt nu och massa så jag kan betala för mitt liv.
Fucking skämt.
Blir så arg.

Likes

Comments

Lifestyle, Mat

Ni måste vara så trötta på mina matbilder..

Då var det snart dags att gå på planet. Om några minuter ska man tillbaka till verkligheten.
Vill inte.
Dock är det ju mindre än 3 veckor kvar nu till vi ska till Turkiet så det kommer gå skitsnabbt!
Måste jobba så mycket som möjligt och spara som en rik gammal gubbe.
Ska sälja mina kläder och och börja sminka och göra fler headers, bara så vi har så mycket som möjligt tills det är dags för utlandet. Sån jävla otur att det ändå kommer va en dålig lön ändå, hatar att inte kunna bidra till något :(
Någon som har något spartips?
I know, inte mer smink på ett tag haha, men något annat?

Likes

Comments

Lifestyle

Nej jag åt inte upp allt men ändå sitter jag här med matkoma. klagar dock inte, det kunde varit värre!
Vi var ju på bröllop igår, sjukt lyckat och roligt. Man kunde ta små lappar i kyrkan med olika uppdrag och mitt uppdrag var att göra vågen efter varje tal så varje gång det var dags så ställde jag mig upp och skrek antingen "WOHOOO!" eller "VÅGEN!!" Och då var det nästan alla som hängde med, skitroligt!
Vid 1-tiden stack vi in till Bålsta för nån drink innan vi åkte hem, såklart spårade några tjejer så baren fick stänga så vid 2 tiden var vi hemma igen. En tidig kväll för att ha varit på ett bröllop men hade så roligt ändå!
Kommer lägga upp lite bilder från dagarna sen när vi är hemma igen. Imorgonkväll går flyget hem och tillbaka till verkligheten.
Längtar inte..

Likes

Comments