Lifestyle

// Bild av Andreas Lindholm

Hela dagen idag har gått åt att titta på film. Jag lyckades nämligen att undvika bussen idag så sov bort bakfyllan. 
Det blev ju utgång för min del igår, med det gamla goda tjejgänget faktiskt. Riktigt roligt men stack ändå hem vid 2 tiden. Det va ju hockey inatt så Bergsten och pojkvännen var hemma och kollade så det blev dom som hämtade mig, på sätt och vis. 
Lyckades undvika minnesluckor ganska bra denna gången haha, men jag blir helt konstig när jag dricker. Får massa jävla planer och ska alltid ut på äventyr. Det är alltså alltid jag som försvinner för jag bara går runt och träffar massa folk som man känner, tycker det är skitroligt av någon anledning. 

Det blev alltså inget Pink Party men man kan alltid gå nästa år. Va rädd att det skulle vara dåligt väder och jag känner mig lite krasslig i halsen. Så att riskera att bli sjuk ville jag icke. 
Det är ju snart dags för att åka till Arvika! 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mat

3 portioner 


Ingredienser

2,5 dl vetemjöl

2  tsk bakpulver

2 msk strösocker

1 krm salt

2,5 dl mjölk

2 msk smör

1 st ägg

 

Vid stekning 

Smör 

Nutella

Gör såhär

1.
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa till en slät smet.

2.
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka.

3.
Grädda ca 1 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan, lägg en sked nutella och häll smet ovanpå så det täcker nutellan. Vänd och grädda ytterligare ca 1 1/2 minut.

Servera!

 

Likes

Comments

Makeup av mig

Jag har använt/I’ve used

 

Absolute new york eyeshadow primer 

NYX jumpo pencil milk 

MUS white

MUS hero

Lorac pro 2 palette black, lt. brown, buff & beige

Naked 2 palette blackout

 

Läppar/lips

 

MUS lippencil fairytale dream 

Gerard cosmetics lipstick kimchi doll & underground 

 

Kinder/cheeks

MUS masai

MUS blush must have 

Mary-Lou manizer

 

 

Likes

Comments

Shopping

Här penslarna jag har väntat så ivrigt på! 
Jag skulle egentligen använt dessa när jag sminkade Alice och Astrid men dom kom precis efter så fick använda mina sketna små penslar istället. Vilken skillnad det är att sminka sig med dessa penslar! 
Man behöver knappt någon produkt alls på penslen och det blandas så bra. Valde Zoeva då det var både billigare samt att dom mörka penslarna är syntetiska och dom vita från get tror jag. Läste det någonstans. 
Ni hittar dom på zoeva-shop.de

Kan visa i mer detalj i nån video framöver!

 

Likes

Comments

Lifestyle

Hej bloggen!
Äntligen har jag tid för ett inlägg. Sitter nämligen och väntar på mamma vid ån då hon har sprungit Änglalmilen, så duktig hon är!
Änglalmilen är ett lopp som vi har här i Ängelholm där alla i alla åldrar ställer upp och springer en mil runt hela staden. Även rullstolsbundna och äldre med rullator, sjukt duktiga!
Idag blir det Pink Party på Väla med booboo, om vädret tillåter det. Annars får vi se hur vi ska göra.
Kanske stanna i Ängelholm?

Likes

Comments

Lifestyle

Dagen har bara flygit iväg. Jag tänkte blogga när vi var på IKEA men det har bara flygit och det har varit 100 saker att fixa så kvällens inlägg blev lidande. 

Efter jobbet idag stack jag och solade i 30 minuter och därefter till sundstorget för att kolla på balklänningar och ta lite bilder. Det var så många fina klänningar och jag ville så gärna hitta vart Ängelholmarna var men det gjorde jag inte. Kände ju knappt någon där jag var idag. Tur var det att Cassie och Klara sprang på mig, annars hade jag gått där helt ensam, haha! 

När alla som skulle till Sundspärlan hade stuckit så drog vi också men det va lättare sagt än gjort. Bilar ÖVERALLT, så det blev en liten äventyrare där för att kunna komma ut (a) 
När vi väl kom ut stack jag, Klara och pojkvännen till IKEA för att köka lite och köpa galgar och kolla på speglar. Jag vet redan vilken jag vill ha menmen. Man kan alltid kolla!
Fick hem lite extra glas som jag sätter mina sminkborstar i. Sprang inom Chili också på Väla när det var 5 minuter till stängning för att köpa ett till läppstift ställ men dom är tydligen slut?
Får leta någon annanstans. Ska dom sluta sälja dom eller vafan händer?
I need one! 

 

Likes

Comments