Shopping

 

Titta vad jag fick idag av svärfar!
Vi hade ju diskussionen om hur djur är behandlade osv då jag inte vill äta nuggets pga videon jag har sett på facebook. helst ska djuret haft det bra och även när det kommer till smink men det är så svårt att hitta produkter för en bra prislapp som är dermatologiskt testad. 
Och detta ville inte han släppa så idag fick jag två Herrljunga cider som är ekologiska och ett Affariljus som är gjort av non-toxic vax och naturella lead-free wicks. Alltså också ekologiskt ljus som brinner i 45 timmar och har doften,Lemongrass & Ginger. Den luktar sååå gott!! 

 

Likes

Comments

Makeup av mig

Äntligen har jag hittat en tuber som har gröna ögon!
Jag har själv gröna ögon och letar hela tiden efter makeup inspo men det är inte ofta jag ser folk med gröna ögon men nu jävlar, äntligen!
Tyckte den här looken var väldigt fin och den är baserad på budgetprodukter så för er där ute som är mer för drugstore, detta är videon för er. Och om ni har gröna ögon, like me ;) 

Likes

Comments

Lifestyle

Jag sa i förrgår att det va igår vinnarna skulle presenteras men nooo, det är ju idag! 
Dock har dom inte sagt någonting än och tar på mina nerver!
KAN DOM KOMMA MED RESULTATET ÄN?! 

Jag var ju inom Glitter igår också och kollade läget om anställningen. Tydligen är hon i full gång med intervjuer och jag ska bannemig upp och fråga varför jag inte är bra nog för henne. Nu är jag trött på att må dåligt!
Vill ha ett jobb, nu, nu, nu!
Idag gick jag inte ens upp ur sängen förutom när jag skulle ut med hunden och äta frukost. Annars har jag inte sett en anledning för mig att gå upp. Vad ska jag göra egentligen? Mår piss och det känns verkligen nu i kroppen. Efter allt jag har gått igenom, hur länge ska det pågå? Har jag gått under en stege, korsat en svart katt eller har jag krossat en jävla spegel eller?
Vad har jag gjort att förtjäna detta?

 

Likes

Comments

Makeup av mig

Egentligen är jag inte alls nöjd med denna looken. Det börja med att jag endast skulle ha på en bas och lite mascara men jag såg inte klok ut och mina ögon blev skitsmå så jag bestämde mig för att försöka rädda ansiktet lite. För mig såg det lite kladdigt ut men jag gick ut med det ändå. 

 

jag har använt/I’ve used

Too faced chocolate bar "milk chocolate", "salted caramel", "trippel fudge", "marzipan", "white chocolate"

Maxfactor false lash effect mascara

 

Läppar/lips

Foundation

MUS Russian bordeaux lippencil

MUS lipstick magic spell

 

Kinder/Cheeks

Kubiss bronzer no.1 

NARS blush Liberté

Benefit highbeam 

Too faced chocolate bar "Champagne truffle"

 

Likes

Comments

Lifestyle

Jag skulle bara upp och köpa borsten..

Det sluta med att booboo kom upp till väla efter jobbet och det blev nästan en "heldag" på Väla. Köpte borsten jag ville ha från Make up store, kollade efter lite annat som kopparfärger men hittade inget så får nog kolla på Mac istället där jag vet att det finns. Skulle ju köpa medium brown också från Anastasia men dom har fortfarande inte fått in nåt. Sjuk konstigt? 
Därefter blev det en rengöring tillmina borstar, en hairbun och två tröjor. För oss blev det en chokladfondue som vi faktiskt använder nu och lite olja samt stenar till vår lilla "lykta" som ska va som en liten brasa av något slag. Den finns på Cervera!
Middag blev det också där och för mig blev det Texas grilled flapsteak, som var sååå gott!
Ni måste prova det, köpte från Nancy's steakhouse.

Efter Väla blev det coop för att köpa frukt och lite andra grejer så nu sitter iaf jag och gottar mig i färska frukter, mums!


 

Likes

Comments